De vluchtstrook.nl is een plek waar iedereen met pech zijn geluk kan beproeven.  Lees meer bij otterig.nl Een Otter die gespecialiseerd is in het maken van tekst.

De vluchtstrook.nl is een website die ik begonnen ben met het idee: “Iets van een podium te creëren”  voor mijn websites en teksten.

Laat ik me eerst even voorstellen: mijn naam is Sander Otter, ik ben vader van een opgroeiende puber en deel mijn leven helaas met  een lastige auto-immuunziekte die gelukkig niet veel voorkomt. Over deze auto-immuunziekte heb ik een prachtige website gemaakt, die ik om begrijpelijke redenen niet wil volhangen met reclame-uitingen. Omdat ik toch heel veel teksten schrijf, onder andere voor mijn eigen internetbedrijf, was op zoek naar een plek waar ik alle zinnige onzin gewoon geheel vrijblijvend kwijt kon. Deze vrijplaats op het internet noem ik de vluchtstrook. Voor mij een vlucht uit de dagelijkse realiteit en een braakplaats voor creativiteit. Op deze website vind je mijn publicaties.

Tenslotte vind je onder de kopje contact veel meer gegevens over mij en mogenlijkheden voor het schrijven van tekst. Ik wens je veel plezier op de vluchtstrook en adviseer je goed uit te kijken bij het invoegen op de digitale snelweg!

Sander 2019

Deze website maakt gebruik van cookie's om bezoekers aantallen en andere voorkeuren bij te houden